'/> Bagaimana Menyiapkan Jepun Wanpaku Sandwich ("Wanpaku Sand") yang Lezat Sekali - Missive Now

Bagaimana Menyiapkan Jepun Wanpaku Sandwich ("Wanpaku Sand") yang Lezat Sekali

Sandwic Wanpaku Jepun (

Adakah anda sedang mencari idea pertarungan sandwic Wanpaku ("Wanpaku Arena") Jepun yang unik? Langkah mudah untuk menyediakan sandwic Wanpaku Jepun ("Pasir Wanpaku") yang lazat. Ibu muda sudah biasa menggunakan Internet di telefon mereka untuk mendapatkan maklumat visual yang boleh digunakan sebagai idea. Penerbitan Kali ini saya kongsikan arahan cara menyediakan sandwic Wanpaku Jepun ("pasir Wanpaku"), Can Manjain Tongue untuk menyukarkannya. Jika tersalah proses, hasilnya tidak memuaskan, malah lazat. Sandwic wanpaku Jepun yang lazat (“Pasir Wanpaku”), seterusnya, sepatutnya mempunyai rasa dan rasa yang membangkitkan selera kita.

Terdapat beberapa perkara yang mempengaruhi rasa sandwic Wanpaku Jepun ("Pasir Wanpaku") sedikit sebanyak: daripada jenis bahan, pilihan bahan segar, cara penyediaan dan persembahan. Di mana sahaja anda berada, jika anda ingin membuat sandwic Wanpaku Jepun ("Wanpaku Sand") yang lazat, jangan risau kerana jika anda sudah tahu caranya, hidangan ini boleh menjadi hidangan istimewa. Di bawah ialah penerangan tentang sandwic wanpaku ('pasir wanpaku') Jepun yang boleh anda gunakan sebagai inspirasi.

Berikut ialah beberapa petua dan kiat berguna untuk menyediakan sandwic Wanpaku Jepun ("Pasir Wanpaku") sedia untuk dimakan. Anda boleh membuat sandwic Wanpaku Jepun ("Pasir Wanpaku") dengan 15 bahan 8 8 peringkat pengeluaran. bagaimana hendak masak

#wanpaku #goldenpron Ini adalah sandwic gaya baharu dari Jepun. Hanya disuntik dengan bahan-bahan berwarna-warni kegemaran anda, ia kelihatan sangat lazat.

Baca Juga

Bahan-bahan Rempah-rempah untuk penyediaan sandwic Jepun Wanpaku ("pasir Wanpaku").

  1. 2 roti
  2. 1 biji telur
  3. 100g dada ayam
  4. 4 helai daun salad
  5. 2 labu
  6. 1/4 lobak merah
  7. sedikit mentega
  8. 1 helai keju
  9. 2 sudu teh minyak bijan
  10. 1 sudu teh jus sup Cina
  11. 1 secubit garam dan lada sulah
  12. 1 sudu teh minyak bijan
  13. 1 sudu teh madu

Cara membuat sandwic Wanpaku Jepun ("Pasir Wanpaku")

  1. Masukkan lobak merah dan panaskan dalam ketuhar gelombang mikro selama 3 minit (600 watt). Perasakan dengan minyak bijan dan sup ayam.
  2. basuh daun salad.
  3. Perap ayam dengan garam, lada sulah dan madu. Balut dengan ketat dalam filem berpaut dan tutup dengan kerajang aluminium. Didihkan air mendidih dalam periuk, masak ayam dengan api perlahan selama 10 minit dan biarkan selama 30 minit.
  4. Letakkan telur dalam periuk dan isi dengan air sejuk sehingga telur tertutup sepenuhnya. Memasak lengkap. Apabila air mendidih, tutup dapur dan tutup periuk dengan penutup. Biarkan selama 8-10 minit untuk mendapatkan telur rebus.
  5. Goreng 2 keping roti, sapukan mentega dan masukkan sekeping keju ke dalamnya.
  6. Tuangkan semua bahan ke atas roti.
  7. Tutup dengan sebuku roti lagi dan balut rapat dengan filem berpaut.
  8. Potong bahagian tengah dengan pisau yang tajam dan melampau.

Terima kasih kerana menggunakan resipi yang ditunjukkan oleh pasukan kami. Kami berharap sandwic Wanpaku Jepun ("Pasir Wanpaku") yang ringkas akan membantu anda membuat hidangan yang menarik untuk keluarga/rakan dan juga boleh bertukar menjadi idea jualan runcit. Pengalaman gembira!

You may like these posts

Link copied to clipboard.